29 Ağustos 2009 Cumartesi

Ödülüm


Çok teşekkür ederim arkadaşım beyça'ya.


Kurallar:


1.Size ödülü verene teşekkür etmek.

2.Size ödülü verenin linkini yayınlamak.

3.Ödülün logosunu yayınlamak.

4.Yedi arkadaşınızı ödüllendirmek.

5.Ödüllendirdiğiniz arkadaşın linkini yayınlamak.

6.Ödüllendirdiğiniz arkadaşını haberdar etmek.

7.Hakkınızda yedi ilginç şey yazmak


Bende bu güzel ödülü sevgili arkadaşlarım:









7.Bende arkadaşım beyca gibi zoru severim.Bu her ne kadar da insanı yeri geldiğinde bunalıma soksa da yinede zordan yanayım. Kolay ulaşılabilen her şey benim için basittir. Ne kadar çaba harcadıysam istediğim bir şey için o kada da değerlidir benim için.

Bu hem elişi konusunda da geçerli hemde insan ilişkilerim için de.

Hakkımda 7 ilginç şey bi türlü aklıma gelmiyor. kişiliğimden biraz bahsediğim o zaman. yardımlaşmayı seven, dostlarımın her zaman yanında olan. kesinlikle kötü gün dostu olan (iyi gün herkes tir çünkü), titizimdir (biraz da huysuzumdur), ama her zaman iyi niyetli biriyimdir. Kolay kolay kimseyi kıramam ama damarıma bastılarmı da kimseyi tanımam.

Bu biraz yediden fazla oldu galiba.

Herkese hayırlı ramazanlar dilerim

14 Ağustos 2009 Cuma

Elif'in kurdale nakışı

Herkese tekrardan merhaba. Yaz tatili artık çoğunuzun bitmiştir. Artık güncellemeler yine eski hızıyla devam eder inşallah. Ben bugün çok sevdiğim arkadaşım elif'in kurdale nakışlarıyla başlamak istiyorum. Bu daha başlangıç,çok daha güzelleri var, zamanla hepsini sizlerle paylaşıcağım. Kendisi bu güzellikleri sipariş usulü yapıyor. Kendisine burdan albayrakelif55@hotmail.com ulaşabilirsiniz. yada bana yorum bırakabilirsiniz, nasıl isterseniz. Şimdiden iyi alışverişler dilerim.