19 Mart 2008 Çarşamba

Dantel ve oya

Herkeze iyi günler,bugünlerde havalar çok güzel,serin ama güneşli.Sabahları camı açıp derin derin nefes çekilecek hava,zaten bende öyle yapıyorum.Bu dantel dergiden kenar danteli gerçi burada masa örtüsü olarak kullanılmış ama karyola takımı pike takımı çok güzel olur bu örnekle,gördüm ve hemen bunu paylaşmam lazım dedim.Birde yine bir oya da ekliyeyim dedim olur ya belki birinize fikir olur.mutlu günler hepinize.


8 yorum:

halime dedi ki...

selam canım.güzel sözlerin için allah razı olsun.ben bebek konusunda biraz sabırsızlık yapıyorum galiba.evleneli 1 sene bile olmadı.ben de seni çok iyi anlıyorum.rabbim yar ve yardımcın olsun.inşallah ben de o güzel haberi duyarım senden.bundan sonra dualarımda özellikle adını anacağım.anne olmak isteyen herkese dua ediyorum zaten.herşeyin bir vakti saati var.umarım benim senin ve ablanın ve isteyen herkesin yüzünü güldürür mevlam.sevgiler..

dantel81 dedi ki...

selam canım kandilin mubarek olsun
canım o yeleği görümcem ördü eğer açıklamasını istersen ondan öğrenip yazıyım iyi günler

makhina dedi ki...

selam canım yine harika şeyler eklemişsin,Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmisinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sicakligi yuvamiza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Yıldız, örtü kenarı çok güzel ama yürek ister onu işlemeye.Oyan çıtı pıtı, şirin ellerine sağlık. Senin de kandilin kutlu olsun.Sevgiyle kal canım.

الراجية عفو ربها dedi ki...

Asalamu Alykum Canim
about your questions okay
My name is Ghada turkce yani ( Gade
Iam 30 years ya$ ........(1977 dunyeye geldi
iam finish Azher University (Usulu eldin ) brunch (kismi
I have one child his name is Muhammed he is 1 sene ve 6 aylar
I am working as an Arbic teacher for non speaking Arabc for foreigners ( ben Arapce ogretmen ama Acemilar icin yani Acami icin )
my hobies is every thing handmade special Turkish Crochet Ilove the models of turkish crochet soooooooooooooooooooooooooooooooooo much
Tamam mi ?
Seni Seviyorum
الراجية عفو ربها
Gade

الراجية عفو ربها dedi ki...

My name is Gade ...GHada

Admin dedi ki...

yildizcim merhaba
guzel yorumlarin icin tesekkurler canim, seninde paylastiklarn cok guzel ornekler. masa ortusu kenar danteli ck guzel, ama bir hayli ugrastirici.
simdiden guzel bir haftasonu dilerim canim, sevgiler...

makhina dedi ki...

hayırlı akşamlar mutlu bir hafta sonu dilerim canım sevgilerle