15 Mayıs 2008 Perşembe

Kampanya

Melek soylu hanımın arkadaşı bir rahatsızlık geçiriyormuş,ve kendisi arkadaşının sayfasına emaneten sahib çıkıyormuş.Bir kampanya başlatmış arkadşı için,herkezin sayfasına girip güzel yorumlar bırakmasını istiyormuş,bende hemen kendimce destek olmak istedim,sizlerde destek olun,bir güzel söz insanı çok mutlu eder.
http://bendesaklisin.blogcu.com/ 'a girin ve melek soylu hanıma destek olun.Arkadaşının rahatsızlığı yarın birgün hepimizi bulabilir bayanlar duyarlı olun,tek isteğimiz kendisine moral vemek,ben eminimki benim arkadaşlarım hepsi elinden geleni yaparlar.Arkadaşlar şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.Melek hanımın arkadaşı isminizi bilmiyorum ama sakın sakın umudunuzu yitirmeyin,sanki bir ağır grib geçiriyormuşsunuz gibi düşünün,kafanıza öyle yerleştirin.inan bunu yapın çok farklı olucak herşey.sizin hastalığınız benden iyi bilirsinizki ilk önce moral,en kısa zamanda sizden iyi haberler bekliyorum,kendinize çok iyi bakın ve moral moral moral.

3 yorum:

dantelistan dedi ki...

merhaba canım arkadaş için çok üzüldüm desdeğimi esirgemedim inşallah kısa zamanda aramıza döner iyi geceler

akçahan dedi ki...

Sevgili Yıldız, rahatsız olan arkadaş ta, tüm hastalar ve de bütün sıkıntıda olanlara Rabbim yardım etsin. Hakkarında ve hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin. Sevgilerle.....

esra dedi ki...

canım arkadaşımıza mesaj bırakıcaktım ama sayfa bakım aşamasındaymış inş allah yardımcısı olsun:(