3 Kasım 2008 Pazartesi

En sevdiğim

İşte bu güzeliklerle kendi adıma artık lif örmeye baya bir ara vermeye karar verdim.Bunlar en son yaptıklarım ve en çok sevdiklerim.dantel83 arkadaşımın sayfasında görmüştüm ve çok beğenmiştim.sizler nasıl buldunuz?Ben ama yine arada annemin yaptığı bir iki lifi yine sizlerle paylaşabilirim,sakın bana yeteeeeeeeeeeer demeyin olurmu.Herkeze iyi haftalar dilerim.



9 yorum:

halime dedi ki...

canım hemen sıcak sıcak ilk yorumun benden.inan ben de çok beğendim bu lifleri .inşallah elimdekiler biter bitmez başlayacağım.ama her gördüğüm güzeli yapmaya kalkınca boş duramıyorum.ellerine sağlık arkadaşım.

Çeyiz Hazırlıkları dedi ki...

Merhaba bana bırakmış olduğunuz yorum da şöyle demişsiniz ( beni blog izlemeye almışsınız ben anlamadım bu nasıl bişey yani ne işe yarıyor.bana anlatırmısınız.) size kısaca şöyle anlatayım blogger yeni bir özellik eklemiş hoşunuza giden blogları daha kolayca takip edebilmek için, ben de hoşuma giden blogları daha kolay takip edebilmek için bu güzel özelliği kullanıyorum. Sizin blogunuz da hoşuma gittiği için yaptığınız yeniliklerden haber alıp sizi ziyarete gelmek daha kolay olsun diye talip listeme eklemiştim. Eğer bu durum dan rahatsızlık duyuyorsanız haber vermeniz yeterli hemen sizi listemden çıkarıveririm.
Not: Bence çok güzel bir özellik olmuş birçok kişi kullanıyor size de kullanmanızı tavsiye ederim.
Hoşça kalın.

CAHİDE dedi ki...

ayy canım ne kadar güzel olmuş bunlar böyle.gözlerimi alamadım liflerden.bencede en güzeli bunlar olmuş ellerine sağlık güzelim benim.

Çeyiz Hazırlıkları dedi ki...

Öyle teşekküre filan hiç gerek yok ben senin sayfanı gerçek güzel buluyorum. Böyle güzel bir sayfa hazırlayıp bizimle de paylaştığın için ben teşekkür ederim, eline emeğine sağlık. Ayrıca sayfanı linklerime de ekledim sende benim sayfamı eklersen sevinirim. Tekrar görüşmek dileğiyle hoşça kal.

Unknown dedi ki...

ellerine sağlık canım yine emekli güzellikler dökmüşsün ortaya.çok güzel görünüyor.sevgiler bırakıyorum sana..

dantel81 dedi ki...

selam canım ellerine sağlık çok güzel olmuş

ÖZLEM dedi ki...

öylemi canım,sevindim ya! kolay gelsin sana hayırlı akşamlar..

NuR dedi ki...

Sevgili Yıldız çok şekerler, ellerine sağlık, ben de çok eskiden el-işi orlonundan mutfak peçeteleri yapmıştım bu modelden.İyi hafta sonu dileklerimle
Sevgiyle kal

elay dedi ki...

s.a.
hayırlı geceler canım.ablsının güzeli alıştırdın beni,merakla yeni lifler bekliyorum.sevgiler