13 Mart 2009 Cuma

Yine patik

Herkeze hayırlı cumalar.biz bu ara annemle patik olayına taktık,yanlız bunu annem ördü pek iyi olmadı biraz ilmekleri tutturamadı ama sökmek istemedi.Bende işledim.Benimde çok hoşuma gitti en azından işlemeyi paylaşim dedim.Patiklerim devam edicek.

8 yorum:

sümeyye dedi ki...

çok güzel olmuş işlemeleri harika boncukla yapılmış değilmi.üniversitedeyken 3 karadenizliyle aynı evde kaldım patiklerine hayrandım doğrusu.sizin yaptıklarınız da harika.ellerinize sağlık.

halime dedi ki...

bence çok güzel olmuş yıldız.ellerinize sağlık.güle güle giymek nasip olur inşallah.işlemerine ayriyeten bayıldım.sevgiler

dantelistan dedi ki...

evet burun kısmı biraz geniş duruyor ama rengi muhteşem işlemelerde öğle ellerine sağlık bende ilk yaptığım patik de ayagıma göre büyüktü olsun yapa yapa düzeltiriz iyi akşamlar

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
annenin ve senin ellerine sağlık. Aşkolsun. Annene haksızlık yapma. Gayette güzel olmuş. İşlerken, süslerken öyle güzel yapmışsın ki, hiç bir şey belli olmuyor. Marifette burada.
Sevgiyle kal.

ÖZLEM dedi ki...

Canım bende yorum yazan arkadaşlara katılıyorum patikler gerçekten çok güzel olmuş özelliklede işlemesi elleriniz dert görmesin.iyi akşamlar!..

NuR dedi ki...

Ayakta şekle girer, annenin de senin de ellerinize sağlık, işlemeler süpeeeer
Sevgiyle kal

Marifetane hobi dedi ki...

Allah'ım, Senden sevgini, Seni sevenlerin sevgisini ve beni Senin sevgine ulaştıracak ameli isterim. Allah'ım, Senin sevgini bana nefsimden, ailemden ve yaz gününde soğuk sudan daha sevimli eyle."Hadis-i şerif .Hayırlı cumalar hayırlı geceler canım..

beyaz mendil dedi ki...

Maraşın çarıklarına benzemiş.Çok güzel,ellerine sağlık.