25 Şubat 2008 Pazartesi

Dantel ve bir kaç lif

Bugün bir güzel dantel ile başlayalım dedim,her amaçlı kullanılabilir.peçete haline getirilip vitrin takımıda olur.bide bol bol güzel lifler koydum.dantel zeynep'in,lifler ise bizim yeni gelin seda'nın.herkeze güzel yeni bir hafta diliyorum.



























5 yorum:

halime dedi ki...

iyi akşamlar.lifler çok güzel.düşünüyorum da biz bayanlar basit bir lifi bile sanat haline getiriyoruz.ne kadarda güzellik mübtelasıyız.bir işe kadın eli değmesin şekli şemali hemen güzelleşiveriyor.tabi bazı bayanlar daha yetenekli ve üretken oluyor.neyse bir lif üzerine ne çok söz söyledim .teşekkürler.aeo

الراجية عفو ربها dedi ki...

iyi sbahlar
cok guzel liflar

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Yıldız en üstteki dantelden yatak örtüsü yaptım ben, bir kez bile kullanmadım üstelik:( Çok beğendiğim bir model bu. Lifler de farklı şık. İyi günlerde kullansınlar. Sevgiler.

NuR dedi ki...

Sevgili Yıldız,
Nazlımın dediği gibi dantelin modeli çok hoş. Liflere bayıldım, hele çocuklar için olan ördekli harika. Yapanların ellerine sağlık, iyi günlerde kullansınlar
Sevgiyle kal

yıldız dedi ki...

Hepinize çok teşekkür ederim bana yorum bıraktığınız için,nihan evet biz bayanlar çok marifetliyiz,nazlı bence yaptığın yatakörtüsünü kullan o kadar emek etmişsin,şennur bende en çok ördekliyi beğenmiştim,inşallah öğrendikten sonra kendi liflerimide sizlerle paylaşırım,sevgilerimle.