29 Şubat 2008 Cuma

Renkli danteller

Resim pek net çıkmadı,kusura bakmayın.bu ay yıldızlı çember kırmız çembere yapılmış yani bizim türkbayramız gibi,bütün şehit ailelerine baş sağlığı diliyorum.
İki tanede renkli dantel koydum umarım beğenirsiniz,bu arada bugünkileri hepsini ben yapmıştım.






7 yorum:

halime dedi ki...

iyi akşamlar yıldız.ben de renkli dantellerini çok beğendim.canlı, cıvıl cıvıl renklere bayılırım.mutfak havlum için yeşil danteli örmeyi düşünüyorum.k.i.b.hoşçakal

NESRIN dedi ki...

En ustteki resmin daha aciklayici bir fotosunuda cekebilirmisiniz.Annem benim icin ay yildizli yemeni almista kenarina bu oyayla tam takim olurlar.Simdiden tesekkurler.

yıldız dedi ki...

Çok sevindim nihan danteli beğenmene yanlız benim yeşil mutfak havlu için biraz büyük kaçmazmı ama yinede sen bilirsin,nesrin bana e-mail yollarsan sana resmin daha ayrıntılısını yollarım.nihan bittikten sonra yayınlamayı unutma merak ederim ben şimdi.

Nalan Kaplan dedi ki...

Yıldız'cığım güzel bir hafta sonu dilerim canım.Ay yıldızlı oyayada bayıldım bu arada bir aralar yapıyordum tülbent oyasıda ama çabuk sıkılıyorum öyle ince işlerden bir sürü yarım var bekleyen :))

sevgiyle kal...

NESRIN dedi ki...

Yildizcigim mail adresim
beceriksizgelinden@gmail.com canim.Sanada zahmet vericem ya ama oya cok guzel ve cok uyumlu olucak insallah.Tekrar tesekkurler.

akçahan dedi ki...

Çok güzel bir oya Yıldızın. Şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Sevgiyle..

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Yıldız; Çember oyasını çok sevdim. Annem de yapmıştı daha önce öyle hatırlıyorum.Kırmızı çember en çok kınada kullanılıyor değilmi. Bayrağımızın renkleriyle pek hoş olmuş. Teşekkürler paylaştığın için. Sevgiler.