3 Nisan 2008 Perşembe

Selamlar benden

Herkeze selamlar.Bu atkı bizim zeynep'in,onada bir arkadaşı örmüş,çok şık değilmi?Ortadaki dantel benim,yani ben yapmıştım ama daha bitmedi.altakki iğne oyası havlu kenarı benim arkadaşım gülsüm'ün.Herkeze mutlu günler dilerim.





14 yorum:

dantel81 dedi ki...

selam canım çok güzeller kaşkoldan benimde var çok şık olmuş örenlerin ellerine sağlık

halime dedi ki...

ooo daha neler göstereceksin bakalım çok güzeller arkadaşım.herkesin ellerine sağlık güle güle kullanın.sevgiler

CAHİDE dedi ki...

hayırlı akşamlar arkadaşım.ziyaretinle beraber bende senin siteyi keşfetmiş oldum.ve çok beğendim ellerine sağlık.yeşil bebek yeleğini sormuşsun.onu ben yapmadım ilmek sayısını tam bilmiyorum ama ben bebek yeleklerini,50 ila 60 ilmek arasında başlıyorum.ipin kalınlığına ve şiş numarasına göre değişir.ben sana öndeki modeli anlatmaya çalışayım denemek için 15 ilmek başla.kenarlardaki ikişer ilmeği haroşa ör.ortada ki 11 ilmek düz gidecek.iki ilmek haroşadan sonra 1 şişe dola 2 ilmeği beraber al.ortada ayırdığın 11ilmek şimdi 10 kaldı birde on ilmeğin sonundaki iki ilmeği beraber al ve şişe ilmek dola.yani örneğin başında önce dolayıp sonra iki alırken sonunda önce iki alıp sonra doluyorsun.her sırada bunu yaptığın zaman üste doğru bir üçgen çıkıyor.ortada bıraktığın ilmek bitene kadar devam ediyorsun.umarım anlatabilmişimdir. diğer yerlerini iyi bilen birine sorarsan eminim sana gösterir çünkü çok kolay bir model.kolay gelsin arkadaşım tanıştığımıza sevindim.

elay dedi ki...

S.A. HAYIRLI GÜNLER ARKADAŞIM.SİZİN SİTENİZDE ÇOK GÜZEL.İŞLER HARİKA.ELLERİNİZE SAĞLIK.HAYIRLI CUMALAR.SEVGİLER.

elay dedi ki...

s.a.hayırlı geceler arkadaşım.ben de sizi arkadaş listeme ekledim.sevgiler,

الراجية عفو ربها dedi ki...

Yaldiz canim sorunuz icin cok tessekurlar
Thank for your asking about me sorry i am busy this days so i can not open my blog or add somthing new every day my son is taken most of my time .. Yildiz thank you for every thing your models is very nice Modeler cok serin ve nazkat ellerine saglik

Adsız dedi ki...

hayırlı günler arkadaşım.diğer elişlerinede baktım hepsi harika ellerine sağlık.sevgiler

halime dedi ki...

selam arkadaşım.tabiki elimden geleni yaparım.çok iyi olur.daha sık ve çabuk görüşebiliriz.ilk önce en alttla cbox yazısını tıklıyoruz.herhangibirinin sayfasında.sonra açılan sayfada yukarda sign up diye yazılı butonu tıklıyoruz.karşına bir form çıkıyor.isim vebsite falan senin ingilizcen daha iyi anlarsın zaten.o formu doldurduktan sonra en alttaki butonu tıklayıp onaylamış oluyorsun.inşallah yardımcı olmuştur.kolay gelsin.

makhina dedi ki...

selam canım kaşkolda dantellerde çok şık öre ellere sağlık keyifli neşeli pazarlar dilerim

NuR dedi ki...

Sevgili Yıldız,
Atkı çok şık, yünü de çok hoş, ellerine sağlık. Tabii danteller süpeeer
Sevgiyle kal

الراجية عفو ربها dedi ki...

Yildiz canim bu kelime ne demek inglizce ( 1 paket kabartma tozu )

NAZLICA dedi ki...

Merhaba Yıldız işlediğin dantel çok güzelmiş ellerine sağlık, bu modele hiç rastlamamışım daha önce. İğne oyası çok özel bir iş, çok güzel gözüküyor.Mutlu bir hafta diliyorum.

Admin dedi ki...

yildizcim hepside cok guzel olmus, arkadasinin ellerine saglik, seninde.
guzel bir hafta dilerim, sevgiler...

corcianaz dedi ki...

Beyaz atkının benzeri ama daha ince bir ipten yapılmış üç tane hediye atkı aldım bu sene:) Ama yünden yapmak ve gül takmak aklıma gelmemişti hiç. Hemen anne destekli bi tane örmek istiyorum:) yapanlaırn elleirne sağlık:)