4 Mart 2009 Çarşamba

Halkalı havlum

Bu çooook bilindik bir örnek zaten bende baya olmuştu bu örneği öreli ama ancak nasip oldu yayınlamak.Herkeze iyi günler dilerim.

12 yorum:

sümeyye dedi ki...

canım benim sen marifetle örünce herkeste var zannediyorsun.ben bunu da ilk defa gördüm ve gerçekten muhteşem.ellerine sağlık.güzel mutlu ve huzurlu yuvalarda kullanılsın inşallah.

harosa dedi ki...

güzel olmuş ellerine ve emeğine sağlık yalnız yeni resim eklerken resmi büyük olarak yayınlasan daha güzel olur bence

dantelistan dedi ki...

ellerine sağlık tatlım hoş bir model bende kızımın ceyizine yapmıştım ellerine sağlık iyi akşamlar

makhina dedi ki...

selam rengide kendide güzel bir model ama ben hala öremedim:)ellerine sağlık

Marifetane hobi dedi ki...

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu seninle olsun. Hayırlı cumalar dilerim

halime dedi ki...

ellerine sağlık yıldız.çok güzel yapmışsın .benimki de mavili.kim bulmuş bu modeli bilmiyorum ama çok şık hakikaten.güle güle kullan.

halime dedi ki...

ellerine sağlık yıldız.çok güzel yapmışsın .benimki de mavili.kim bulmuş bu modeli bilmiyorum ama çok şık hakikaten.güle güle kullan.

Marifetane hobi dedi ki...

Parmaklarımızın arasındaki bereketi duayla yakalamak, sevginin hoşgörünün yolunu duayla aydınlatmak, bağışlanmış olmanın tadına duayla ermek. Bir cennet temennisi. Bir huzur beklentisi. Bir gözyaşı serpintisi. MEVLİT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.

dantel81 dedi ki...

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

makhina dedi ki...

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun

NuR dedi ki...

Sevgili Yıldız, pek bir süslü, ellerine sağlık, güle güle kullan, sağlıklı günlerde
Sevgiyle kal

Esradan dedi ki...

nice kandillere erişmek dileğiyle,
GÖZLER ARASINDAKİ İLİŞKİYİ BİLİYORMUSUNZ,BİRLİKTE AĞLARLAR,BİRLİKTE GÖRÜRLER VE BİRLİKTE UYURLAR.AMA ASLA BİRBİRLERİNİ GÖRMEZLER.ARKADAŞLIK TA BÖYLE OLMALI.
ARKADAŞIMA SEVGİLER